Jag delar med mig av kunskap och erfarenheter på utbildningarna

Det är jag som är Helena och mig du träffar på utbildningarna. 

Jag har drivit företag inom hälsa, massage och friskvård i snart 15 år och jag har kommit i kontakt med många massörer, yogalärare och hälsocoacher genom åren.

Min vision är att du ska känna dig trygg, peppad och säker i den nya kunskap du fått på utbildningen. Att du direkt kan komma igång med dina nya kunskaper i din verksamhet.

Min upplevelse är att det är så många framförallt kvinnor som inte riktigt kan hitta en "röd tråd" i allt de utbildat sig i, vet inte vilken målgrupp de har sina kunder och vet inte hur de ska sälja sina tjänster. 

Jag delar frikostigt med mig av  erfarenheter och kunskaper jag samlat på mig genom åren, vad som funkat och vad som funkat mindre bra. 

Du får ett koncept att jobba efter. Naturligtvis helt frivilligt och om det passar i din nuvarande verksamhet. 

Konceptet för lymfmassage är väl utprovat och inarbetat samt upplevs proffesionellt av kunder. "Varför uppfinns hjulet en gång till?"

Med värme, 

Helena

 

 

 

 

Vill du hjälpa dina kunder att få en kropp som känns lätt att vara i?

Om det lymfatiska systemet inte fungerar blir kroppen som en vattentank och överskottsvätska och slagg lägger sig i olika hålrum i kroppen.

Det kan visa sig som "muffinsmidja" eller smärtsamma fibroser där slaggprodukter lagt sig i bindväven som i sin tur växt ihop med huden. Puckel i nacken sk "Buffalo pump" eller hylla ovanför stjärten är också vanligt. 

I ansiktet kan det visa sig som  svullnad "puffighet" under ögonen, hamsterpåsar vid kinderna, torr hud, slapp hud. 

 

Lymfmassage och ansiktsmassage med verktygen Gua Sha & koppor är väldigt effektivt att lossa på stoppen i bindväven (fascian) så flödet kommer igång. 

 

"No flow no glow"

Jag rekommenderar varmt att gå grundkursen i lymfmassage om du vill jobba med helhetskoncept inom lymfhälsa. 

Grundkurs lymfmassage

Gua Sha & koppning ansikte kan du gå som enskild kurs om du t ex jobbar som hudterapeut. 

Gua Sha & koppning ansikte

Lymfkoppning kropp är en fortsättningskurs på grundkursen i lymfmassage. 

 

Lymfkoppning kropp